Om Lisbeth

Efter selv at have dyrket yoga i en del år blev jeg i 2010 nysgerrig efter, hvad det egentlig var, der skete rent fysiologisk og energimæssigt, når man dyrkede yoga. Hvorfor det føltes, som om der havde været en flaskerenser gennem systemet efter en yogaklasse, og som om himlen var mere blå, og folk var venligere.Siden har jeg dykket ned i mange aspekter af yogaen, og det er en stor glæde for mig at dele det, jeg har lært, med mine elever.

Yogaen indeholder fantastiske værktøjer. Til at løfte din energi, hvis du er udkørt og nedtrykt. Til at stilne dit sind, hvis du føler dig nervøs og bekymret, har rigeligt tankemylder og ikke kan finde ro. Og til at løse op for spændinger, fysiske såvel som mentale, og støtte kroppen i at hele sig selv.


Undervisning

Som medejer af  Københavns Yoga har jeg ugentlige drop in-klasser, månedlige workshops i yin yoga og restorativ yoga og med jævne mellemrum forløb med det, der optager mig lige nu.

Endvidere holder jeg kurser/retreats i Danmark, på Mallorca og i Italien.

Yogauddannelser
Jeg har taget Dansk Yogas 2-årige læreruddannelse med 800 undervisningstimer og efteruddannelse i restorativ yoga, yogaterapeutik, mindfulness, meditation, yin yoga, yin yoga-massage og yoga nidra-meditation.