Om Lisbeth

Efter selv at have dyrket yoga i en del år blev jeg i 2010 nysgerrig efter, hvad det egentlig var, der skete rent fysiologisk og energimæssigt, når man dyrkede yoga. Hvorfor det føltes, som om der havde været en flaskerenser gennem systemet efter en yogaklasse, og som om himlen var mere blå, og folk var venligere.Siden har jeg dykket ned i mange aspekter af yogaen, og det er en stor glæde for mig at dele det, jeg har lært, med mine elever.

Yogaen indeholder fantastiske værktøjer. Til at løfte din energi, hvis du er udkørt og nedtrykt. Til at stilne dit sind, hvis du føler dig nervøs og bekymret, har rigeligt tankemylder og ikke kan finde ro. Og til at løse op for spændinger, fysiske såvel som mentale, og støtte kroppen i at hele sig selv.

Kirsebærgården

Den 15. oktober 2020 overtog jeg sammen med min mand Kristen det skønne kursus- og retrætested på Nakkehalvøen tæt på Rørvig og Nykøbing Sjælland, hvor jeg ser frem til at tage imod gæster, som søger rammer for begivenheder, der kan understøttes af stedets ro og storslåede natur.

Undervisning
Hos Københavns Yoga på Østerbro i København har jeg siden 2012 haft ugentlige drop in-klasser, månedlige workshops i yin yoga og restorativ yoga og med jævne mellemrum forløb med det, der har optager mig. De sidste fem år har jeg endvidere undervist forløbet “Kom videre efter stress” i Sundhedshuset på Nørrebro under FOF.

Da jeg nu har lagt København bag mig, bliver det fortrinsvis workshops og retræter, jeg kommer til at afholde, men hvis der er interesse for ugentlige hold, er de også på tegnebrættet.

Yogauddannelser
Jeg har Dansk Yogas 2-årige læreruddannelse med 800 undervisningstimer og efteruddannelse i restorativ yoga, yogaterapeutik, mindfulness, meditation, yin yoga, yin yoga-massage og yoga nidra-meditation.