Restorativ workshop fredag den 23. august kl. 16.30-1930

Husk pauserne – også når ferien er slut

 

Vi arbejder meget, skal have familie og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed, og måske får vi ikke givet vores system de pauser, det har brug for. Det kan resultere i, at vores nervesystem kommer i ubalance, så vi går rundt i en konstant følelse af stress. Så pauserne er vigtige. Stunder, hvor krop og sind bliver stille, og sindet afspændes. Jo oftere vi oplever en afspændt tilstand, desto bedre bliver vi til at klare livets rutchebane. Vi kan godt tåle at have travlt i perioder – bare vi også husker at komme helt ned i gear med jævne mellemrum.

Om restorativ yoga:

I restorativ yoga bliver du understøttet i alle stillinger og kan opleve at komme i en tilstand af dyb afslappethed. Kroppen får de optimale muligheder for at slippe muskelspændinger og herved påvirke bindevævet, fordøjelsen og immunforsvaret. Kroppen bliver med andre ord støttet i at heale sig selv.

 

Dit nervesystem falder til ro, blodet iltes, affaldsstoffer udrenses, og du får ny energi. Ved regelmæssigt at praktisere restorativ yoga, gør du din krop mindre sårbar over for stressrelaterede sygdomme, og du træner din evne til at lytte til kroppens signaler og reagere på dem i tide.

Hvor: Københavns Yoga, Østerbrogade 56 E, 2100 København Ø

Tilmelding: lbeierholm@gmail.com eller sms til 40467695

Pris: 350 kr.

Betaling:  Når jeg har bekræftet, at der er plads, betaler du med MobilePay til 40467695 eller til  reg. nr.4560 konto nr. 4330146052 .

 

Namasté

Lisbeth

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *